Thursday, January 12, 2012

Dakar Legends Trail, een eerbetoon per motor aan de Dakar rally op Life!tv vanaf maandag 16-1 om 21u

Sinds de Dakar rally in Zuid-Amerika gereden wordt, is voor vele liefhebbers de rally niet meer wat ze was. Een eerbetoon aan de moeder aller rally’s is dus zeker op zijn plaats. Dat was meteen ook het streefdoel van Thierry Sarasyn die met zijn motor op 13 november 2011 van aan de Eifeltoren vertrok naar Dakar. Thierry is hoofdredacteur van het maandelijks motormagazine MotorWereld, gehuwd en papa van twee kinderen.
Life!tv reisde met Thierry mee en zag hoe hij in de voetsporen trad van menig rallylegende voor hem. Het resultaat is een 12-delige motorendocureeks waarin avontuur, emotie en durf centraal staan. Het reisverslag, met een hoog human intrest gehalte, laat u op een overtuigende manier genieten van de behendigheid van de motorrijders en het doorzettingsvermogen van de deelnemers. De prachtige vergezichten en natuurshots zijn een constante in de reeks.

Vanaf 16 januari zal de legendarische tocht op Life!tv worden uitgezonden, met telkens nieuwe aflevering op maandag om 21u00.

Dakar Legends Trail: 22 dagen, 2 motoren, 1 groots avontuur!
Thierry Sarasyn (motor BMW F800 GS), Thierry Dricot (motor, foto, camera), Erik Tanghe (camera), Gunther Kindermann (chauffeur volgwagen)

Het relaas van de tocht staat ook maandelijks te lezen als docureportage in MotorWereld.
http://www.facebook.com/DakarLegendsTrail
http://twitter.com/DakarLT (@DakarLT)
www demotorsite.be/dakarlegendstrail (vanaf 16 januari)

Sunday, January 08, 2012

Miss Belgium ad in P-Magazine


Design: Wilfried Hermans (Forever Internet Solutions)
Partner Life!tv voor de rechtstreekse uitzending op Life!tv, zondag 8-1, 20.30 uur: Herrera Recruitment

Saturday, January 07, 2012

Miss Belgium live on Life!tv Sunday night 8-1, thanks to Herrera Recruitment

DE “MOOISTE” RECRUTERING


Wij zijn als rekruteringsbedrijf gespecialiseerd in sales en (e-)marketingprofielen heel blij in partnerschap te gaan met Miss België, want zeg nu eerlijk: is er een mooier staaltje van rekrutering te vinden dan deze? En dat bedoelen wij zowel letterlijk als figuurlijk, maar ook inhoudelijk:

Het begint met een voortraject: vanuit diverse media komen een hele reeks kandidaten zich voorstellen en daaruit wordt een “shortlist” gedestilleerd waarna deze kandidaten dan verder mogen in een gestructureerd geheel van opleidingen, individuele begeleidingen en teambuildings.

Ze worden klaargestoomd voor de ultieme selectieshow op televisie. De finale aanwerving wordt letterlijk bekroond in een glansrijke finale, een pracht van muziek en kleur waarin de kandidate even lijkt te zweven van blijdschap in een ultieme opwelling van geluk.

Geen tijd om daarvan te profiteren evenwel: via een strikte planning en een sterke begeleiding zal onze winnaar een heel jaar als ambassadrice ons land vertegenwoordigen, het uitgangskaartje van een beauty met inhoud: België vertegenwoordigen is vandaag geen sinecure….

De parallellen met de werving en selectie van bvb vertegenwoordigers is opmerkelijk: een bedrijf zoekt echte ambassadeurs die naar waarden, stijl en inhoud volledig overeenstemmen met het bedrijf, maar ook met het doelpubliek van klanten. Verkopen vandaag vraagt een mix van vakmanschap en kennis: net zoals bij Miss Beauty gaan wij eerst selecteren op basis van een “ideale” match en nadien vullen wij de eventuele “probleempunten” in door een doordachte op maat gemaakte cocktail van opleidingen en individuele begeleidingen, voor de kandidaat, maar ook voor het bedrijf.

En ook hier begint het dan écht: een kandidaat moet quasi direct inzetbaar en productief zijn: een investering in sales die pas na jaren rendeert, is vandaag niet meer aan de orde.

De organisatie van Miss België is daarin een toonbeeld van directe inzetbaarheid en dito rendement wat wij maar al te graag ondersteunen.

De Herrera Recruitment Directie