Tuesday, December 31, 2013

MC-Livebox sponsort Martin Fontyn, de winnaar van de ‘echte’ Parijs Dakar Rally (Africa Eco Race)

MC-Livebox, het “Veilig Fuiven Concept” voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar, sponsort Martin Fontyn, de winnaar bij de motoren van de Africa Eco Race, editie 2013. Op 29 december 2013 staat Martin Fontyn opnieuw aan de start van de Africa Eco Race, editie 2014, maar ditmaal met de logo’s van MC-Livebox op zijn helm, stuur en vooras.

MC-Livebox organiseert fuiven waarbij de afspraak geldt: geen alcohol, geen sigaretten en geen drugs. De fuiven starten om 20 uur en eindigen om 23.59 uur. Er is ouderlijke controle op een aantal strategische plaatsen en momenten tijdens de fuiven.

Gert Van Mol, een van de oprichters van MC-Livebox: “MC-Livebox richt zich tot de 12 tem 16 jarigen, een uitzonderlijk moeilijk te bereiken doelgroep. Het is de leeftijdscategorie bij uitstek waarin de jongeren zichzelf en de wereld ontdekken. Rolmodellen zijn dan ook erg belangrijk. Het is vrij uitzonderlijk om als fuif organisatie een sportman te sponsoren, maar de combinatie van technologie, ontdekkingsdrift, natuur, uithouding, training, overwinning en overlevingsinstinct geeft een uniek waardenpatroon waarmee we naar de jongeren willen toe stappen.”Op zondag 22 december werden 9 motoren die gaan deelnemen aan de Africa Eco Race, editie 2014, geladen in verschillende gespecialiseerde woestijn trucks van de firma EAO, op de terreinen van Desert Fox Racing in Deurne. De organiserende jongeren van MC-Livebox kwamen kijken hoe hun MC-Livebox logo op de motor en helm van Martin Fontyn was bevestigd.Martin Fontyn vertrekt op 29 december 2014 als favoriet bij de motoren in de Africa Eco Race.


Meer informatie over MC-Livebox:
https://www.facebook.com/mclivebox
https://www.facebook.com/events/1389209291329731/
www.mc-livebox.be

Meer informatie over Martin Fontyn:

https://www.youtube.com/watch?v=ajsbruKkYiA
www.eao.eu

MC-Livebox volgt Martin Fontyn via:
Tracking system AER
http://www.africarace-live.com/fr/
Voice mail Blog Martin Fontyn:
http://blog.phone2blog.net/Rider/MartinFontyn/

De volgende edities van MC-Livebox zijn:

Vrijdag 14/2/2014, Schilde (Valentijn)
Vrijdag 4/4/2014, Schilde