Thursday, January 12, 2012

Dakar Legends Trail, een eerbetoon per motor aan de Dakar rally op Life!tv vanaf maandag 16-1 om 21u

Sinds de Dakar rally in Zuid-Amerika gereden wordt, is voor vele liefhebbers de rally niet meer wat ze was. Een eerbetoon aan de moeder aller rally’s is dus zeker op zijn plaats. Dat was meteen ook het streefdoel van Thierry Sarasyn die met zijn motor op 13 november 2011 van aan de Eifeltoren vertrok naar Dakar. Thierry is hoofdredacteur van het maandelijks motormagazine MotorWereld, gehuwd en papa van twee kinderen.
Life!tv reisde met Thierry mee en zag hoe hij in de voetsporen trad van menig rallylegende voor hem. Het resultaat is een 12-delige motorendocureeks waarin avontuur, emotie en durf centraal staan. Het reisverslag, met een hoog human intrest gehalte, laat u op een overtuigende manier genieten van de behendigheid van de motorrijders en het doorzettingsvermogen van de deelnemers. De prachtige vergezichten en natuurshots zijn een constante in de reeks.

Vanaf 16 januari zal de legendarische tocht op Life!tv worden uitgezonden, met telkens nieuwe aflevering op maandag om 21u00.

Dakar Legends Trail: 22 dagen, 2 motoren, 1 groots avontuur!
Thierry Sarasyn (motor BMW F800 GS), Thierry Dricot (motor, foto, camera), Erik Tanghe (camera), Gunther Kindermann (chauffeur volgwagen)

Het relaas van de tocht staat ook maandelijks te lezen als docureportage in MotorWereld.
http://www.facebook.com/DakarLegendsTrail
http://twitter.com/DakarLT (@DakarLT)
www demotorsite.be/dakarlegendstrail (vanaf 16 januari)